La Guàrdia Urbana es farà més present a la zona dels jardins Aramon i Serra

RÀDIO HOSTAFRANCS
La Guàrdia Urbana es farà més present a la zona dels jardins Aramon i Serra
/

 

L’Ajuntament s’ha compromès a incrementar la presència de la Guàrdia Urbana a l’entorn dels jardins de Ramon Aramon i Serra després de les denúncies de veïns a la zona per casos d’agressions i robatoris amb intimidació comesos per alguns joves que actuen en grup d’entre 12 i 15 individus. En una reunió d’urgència, sol·licitada per l’Associació de Veïns d’Hostafrancs i celebrada aquest dimecres 15 de gener, representants del Districte de Sants-Montjuïc, de la Guàrdia Urbana i del cos de Mossos d’Esquadra van analitzar la situació a la zona, a partir del testimoni dels veïns que van patir les agressions els dies 23 i 24 de desembre.

La petició de reunió va ser atesa pels responsables municipals i policials de forma ràpida. El secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell, ha valorat la trobada com a “fluïda”. Ajuntament, cossos policials i representants dels veïns van quedar en tornar-se a trobar quan hagi transcorregut un mes per valorar els resultats de les mesures que es prenguin a la zona per evitar nous episodis d’inseguretat. Els veïns demanen que el tancament nocturn del parc es faci més d’hora i no a la mitjanit com s’ha vingut fent fins ara.

Tant l’Associació de Veïns com el Districte, coincideixen en desvincular les accions delictives que s’han produït a la zona amb l’activitat de l’equipament públic ‘La clau’, el centre destinat a organitzar activitats lúdiques i culturals per a adolescents que està ubicat al número 67 del carrer Leiva, just al costat dels jardins de Ramon Aramón i Serra.

En declaracions a Ràdio Hostafrancs Clausell ha defensat la necessitat de “destriar l’activitat important que fa l’equipament públic de cara al barri i aquests nuclis de joves que a vegades fan delictes o tenen comportaments incívics”. Per la seva banda, el conseller tècnic del Districte, Xavi Farré també n’ha parlat en termes semblants davant dels micròfons de l’emissora. “El fet que hi hagi un espai de joves com és ‘La Clau’ no té cap relació amb fets delictius”, ha dit Farré. “Una altra cosa és l’ubicació de la pala Aramon i Serra en un espai que pot ser poc transitat”, afirma el conseller tècnic del Districte de Sants-Montjuïc.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open