▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Seguretat i participació: què fer per millorar?
Tertúlia amb Xavi Farré, Josep Espín i Concepció Pérez

D’esquerra a dreta: Concepció Pérez (AV Hostafrancs), Xavi Farré (conseller tècnic del Districte de Sants-MontjuÏc) i Josep Espín (president de la FAECH) | Foto: Ràdio Hostafrancs

 


Les ‘Converses del Meeting Point’ d’aquesta setmana han tingut com a tertulians el conseller tècnic del Districte, Xavi Farré; el president de la FAECH, Josep Espín, i la vocal de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs Concepció Pérez. La seguretat a l’entorn dels jardins de Ramon Aramon i Serra, i la participació de la ciutadania en els Consells de Barri han estat qüestions a debat en una nova edició del programa setmanal de tertúlia a Ràdio Hostafrancs.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*