El Punt de Defensa dels Drets Laborals amplia l’horari d’atenció al públic

El Punt de Defensa dels Drets Laborals, ubicat a la seu del Districte (Creu Coberta, 104, 2a planta), servei destinat a assessorar en matèria de drets laborals a treballadors i a contractants, ha afegit una franja horària més per assessoraments individuals.

El nou horari del servei és:

  • Dilluns de 9.30 a 14.30 h
  • Dimecres de 14.00 a 19.00 h
  • Divendres de 10.00 a 15.00 h

Totes aquelles persones que estiguin interessades en aquest servei es poden apropar al Punt de Defensa en aquests horaris, si bé es recomana demanar cita prèvia trucant al 932 346 122, o escrivint a al correu electrònic: dretslaboralssm@barcelonactiva.cat.

Qualsevol persona treballadora que tingui dubtes sobre si s’estan vulnerant o no els seus drets laborals i com podria defensar-los es pot adreçar a aquest servei municipal. També qualsevol contractant que necessiti informació o assessorament en aquesta matèria.

El Punt de Defensa dels Drets Laborals s’adreça prioritàriament als veïns de Sants-Montjuïc i a totes les persones que hi treballen, però és obert per a qualsevol persona visqui on visqui. De la mateixa manera, atèn persones en qualsevol situació jurídica (regularitzada o no) i de qualsevol sector, si bé un dels principals interessos del Punt és sensibilitzar i atendre la precarietat laboral que pateixen les dones en general i en el sector de les cures en particular.

 

Formació i sensibilització

A més de les atencions individuals, que poden ser sobre condicions contractuals, remuneracions, convenis col·lectius i seguretat a la feina, per posar alguns exemples, des del Punt de Defensa dels Drets Laborals de Sants-Montjuïc es realitzen sessions grupals formatives o de divulgació, així com accions de sensibilització a partir de la creació i difusió de materials.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close