RÀDIO HOSTAFRANCS

Creu Coberta sense cotxes, el primer cap de setmana de cada mes

Imatge: betevé

El primer dissabte del mes de març el carrer de la Creu Coberta i el carrer de Sants, no tindran circulació de vehicles i serà exclusivament d’ús per a vianants. Això passarà, a partir del mes de març cada primer dissabte de mes. Creu Coberta és un dels primers carrers que l’Ajuntament de Barcelona ha incorporat en la mesura anomenada ‘Obrim els carrers’, que inclou artèries principals com el carrer Aragó, Via Laietana o Gran de Gràcia. La iniciativa l’anunciava la mateixa alcaldessa, Ada Colau, en la seva conferència anual al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

L’objectiu de la mesura, segons va explicar l’alcaldessa de Barcelona és pacificar el trànsit de la ciutat i afavorir el comerç de proximitat i la mobilitat a peu. L’Ajuntament preveu incorporar progressivament més carrers a aquesta iniciativa, fins arribar als 10 carrers simultanis. La restricció serà de mitja jornada, en la majoria de casos dissabte a la tarda, com passarà a Creu Coberta. En canvi Aragó tancarà els diumenges al matí.

Més carrers amb limitació de velocitat a 30

A més, Colau va anunciar que l’Ajuntament vol generalitzar la limitació de velocitat als carrers secundaris, perquè no s’hi pugui circular a més de 30 km/h. En dos anys vol que la restricció passi del 50% actual de carrers fins al 75%, amb nous 100 kilòmetres pacificats cada any.

radiohostafrancs

3 comentaris

ÚLTIM BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

[widget id="flex-posts-list-5"]

 

 

TAMBÉ POTS OPINAR VIA WHATSAPP

Envia un missatge de veu i la teva intervenció s’emetrà en el programa ‘Aquí Hostafrancs’ (de dilluns a divendres a partir de les 19.15 h)

[wa-hello]

[one-third-first] [widget id="flex-posts-list-2"] [/one-third-first] [one-third] [widget id="flex-posts-list-3"] [/one-third] [one-third] [widget id="flex-posts-list-4"] [/one-third]
[post_grid id="13998"]

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed