▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
La necessitat d’instal·lacions esportives i el paper de l’escola en la societat, a debat
Tertúlia amb Josep Figuera (BAM), Mercè Velilla (Fundació Cultural Hostafrancs - Escola Joan Pelegrí) i Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc)

D’esquerra a dreta: Mercè Velilla, Josep Figuera i Pepe Pérez Calvo | Foto: Ràdio Hostafrancs

La mancança d’instal·lacions esportives que existeix al barri d’Hostafrancs i al Districte de Sants-Montjuïc així com els valors del civisme i el paper que juga l’escola, són dues qüestions que han centrat les ‘Converses d’Hostafrancs’ aquesta setmana. El programa, que es va enregistrar dimarts 21 de gener, sota una intensa tempesta provocada per la borrasca Glòria, va comptar amb la participació de Josep Figuera, president del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM); Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, i Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*