RÀDIO HOSTAFRANCS

La necessitat d’instal·lacions esportives i el paper de l’escola en la societat, a debat

ÀUDIO ▶ CONVERSES DEL MEETING POINT

D’esquerra a dreta: Mercè Velilla, Josep Figuera i Pepe Pérez Calvo | Foto: Ràdio Hostafrancs

La mancança d’instal·lacions esportives que existeix al barri d’Hostafrancs i al Districte de Sants-Montjuïc així com els valors del civisme i el paper que juga l’escola, són dues qüestions que han centrat les ‘Converses d’Hostafrancs’ aquesta setmana. El programa, que es va enregistrar dimarts 21 de gener, sota una intensa tempesta provocada per la borrasca Glòria, va comptar amb la participació de Josep Figuera, president del Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM); Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, i Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari