▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Creu Coberta sense cotxes un cop al mes: prova pilot?

D’esquerra a dreta: Ancor Mesa (conseller del govern de Sants-Montju)ïc), Òscar Alonso (president dels venedors del Mercat d’Hostafrancs), Xavier Margalló (Associació de Comerciants de Creu Coberta) i Joaquim Mariné (vicepresident de àl’Associació de Venedors del Mercat d’Hostafrancs) | Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO ÍNTEGRE DEL PROGRAMA

[download id=”25071″]

Quin és l’objectiu de l’Ajuntament amb el projecte ‘Obrim els carrers’ que mantindrà Creu Coberta sense cotxes ni motos el primer dissabte de cada mes? Com es veu aquesta mesura des del sector del comerç? Què en pensen els venedors del Mercat d’Hostafrancs?. En la tertúlia de Ràdio Hostafrancs hem analitzat la iniciativa anunciada fa alguns dies per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Aquesta setmana han participat en les ‘Converses del Meeting Point’: Ancor Mesa, conseller del Districte de Sants-Montjuïc, responsable de Mobilitat, Transport públic i Instraestructures; Xavier Margalló, comerciant i membre de la Junta de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i també el president i el vicepresident de l’Associació de Venedors del Mercat d’Hostafrancs, Òscar Alonso i Joaquim Mariné, respectivament.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close