RÀDIO HOSTAFRANCS

‘Obrim els carrers’ i pressupostos participatius, a debat

ÀUDIO ▶ CONVERSES DEL MEETING POINT

D’esquerra a dreta: Alfred Picó, Jordi Clausell i Georgina Lázaro | Foto: Ràdio Hostafrancs

Un mes abans que s’estreni al carrer Creu Coberta la mesura ‘Obrim els carrers’, la tertúlia de Ràdio Hostafrancs ha comptat amb noves opinions. El secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell; la consellera portaveu de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc, Georgina Lázaro, i el periodista i professor de comunicació hostafranquí Alfred Picó, han conversat sobre aquesta iniciativa que ja es va fer realitat el cap de setmana passat a la Via Laietana. El procés de participació perquè la ciutadania decideixi directament en què s’han de gastar 75 milions d’euros a tota la ciutat, 9 milions dels quals corresponen al districte de Sants-Montjuïc, també ha ocupat aquesta setmana les ‘Converses d’Hostafrancs’.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

ÚLTIM BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

[widget id="flex-posts-list-5"]

 

 

TAMBÉ POTS OPINAR VIA WHATSAPP

Envia un missatge de veu i la teva intervenció s’emetrà en el programa ‘Aquí Hostafrancs’ (de dilluns a divendres a partir de les 19.15 h)

[wa-hello]

[one-third-first] [widget id="flex-posts-list-2"] [/one-third-first] [one-third] [widget id="flex-posts-list-3"] [/one-third] [one-third] [widget id="flex-posts-list-4"] [/one-third]
[post_grid id="13998"]

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed