▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
‘Obrim els carrers’ i pressupostos participatius, a debat

D’esquerra a dreta: Alfred Picó, Jordi Clausell i Georgina Lázaro | Foto: Ràdio Hostafrancs
[download id=”25087″]

Un mes abans que s’estreni al carrer Creu Coberta la mesura ‘Obrim els carrers’, la tertúlia de Ràdio Hostafrancs ha comptat amb noves opinions. El secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell; la consellera portaveu de Junts per Catalunya al Districte de Sants-Montjuïc, Georgina Lázaro, i el periodista i professor de comunicació hostafranquí Alfred Picó, han conversat sobre aquesta iniciativa que ja es va fer realitat el cap de setmana passat a la Via Laietana. El procés de participació perquè la ciutadania decideixi directament en què s’han de gastar 75 milions d’euros a tota la ciutat, 9 milions dels quals corresponen al districte de Sants-Montjuïc, també ha ocupat aquesta setmana les ‘Converses d’Hostafrancs’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close