▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
En què cal invertir 9 milions d’euros de pressupost municipal al Districte?

Abert Deusedes (PSC Sants-MontjuÏc) i Conxita Pérez (Associació de Veïns d’Hostafrancs) | Foto: Ràdio Hostafrancs
[download id=”25104″]

Albert Deusedes, conseller portaveu del PSC al Consell de Districte de Sants-Montjuïc, i Conxita Pérez, membre de la Junta de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs han participat aquesta setmana a les ‘Converses del Meeting Point’. La tertúlia de Ràdio Hostafrancs s’ha centrat en els pressupostos participatius que ha engegat l’Ajuntament de Barcelona i que permetran a la ciutadania de Sants-Montjuïc decidir sobre la destinació de 9 milions d’euros al Districte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close