Carril bici a Creu Coberta, una de les primeres propostes dels pressupostos participatius

Imatge: betevé

Ubicar un carril per a bicicletes i patinets al carrer de la Creu Coberta és una de les propostes de projectes d’inversió per al barri d’Hostafrancs que han sorgit ja en els primers dies del procés de pressupostos participatius que va obrir l’Ajuntament el dia 3 de febrer. La petició ha estat introduïda anònimament a través de la plataforma decidim.barcelona. A partir d’ara haurà de passar pel procés de priorització i, si rep prou suports, entrarà en el procés de votació final, entre el 26 de maig i el 7 de juny.

La ciutadana o entitat que ha registrat la proposta ho ha fet amb l’argumentació següent: “El carrer Creu coberta és un carrer comercial i familiar on has d’anar pendent de no ser atropellada per bicicletes i patinets. Seguint la línia del carril de Consell de cent, proposem la construcció de tram bidireccional per a bicicletes i patinets al carrer Creu coberta i carrer de Sants des de plaça Espanya per tal d’habilitar la circulació d’aquests fora de les voreres”.

Segons l’autora del projecte, el nou carril bici serviria per garantir que les voreres estan reservades per al pas dels vianants i per reduir la probabilitat d’accidents al carrer Creu Coberta. El cost aproximat, segons figura en la fitxa de decidim.barcelona, seria de 800.000 euros.

Fins al 27 de març està oberta la fase de recollida de projectes i propostes dins del procés de pressupostos participatius. Hi poden tenir cabuda totes aquelles propostes d’inversió per al Districte de Sants-Montjuïc que no superin els 2 milions d’euros i que no tinguin un cost inferior als 50.000. Al districte el volum total de diners rerservats per als pressupostos participatius és de 9 milions d’euros. Els projectes presentats han de ser estrictament d’inversió, és a dir, obres o infraestructures que no comportin despesa corrent.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off