Hostafrancs acull una nova jornada dedicada a dones emprenedores

Foto: Fundació Inceptum

 

El barri d’Hostafrancs acollirà aquest dijous 20 de febrer el ‘Networking Dona Emprén‘, una jornada dedicada a l’emprenedoria. L’organitza la fundació Inceptum i tindrà lloc a la seu de l’esmentada entitat, al carrer Rector Triadó, 31, a partir de les 19.30 h. Per segon any consecutiu es fa aquesta trobada, oberta a totes les dones que vulguin promocionar els seus projectes emergents i intercanviar idees per impulsar noves iniciatives.

El vicepresident de la fundació i impulsor del projecte, Rudolf Helmbrecht, ha explicat a Ràdio Hostafrancs que aquesta iniciativa va sorgir d’una primera experiència dos anys enrere. Es va llançar la idea “vingueu amb el vostre projecte, compartiu-lo amb altres persones i rebeu feedback”. Aquella primera jornada va resultar un èxit i això va animar la fundació Inceptum a posar en marxa unes jornades anuals. L’any 2019 es va celebrar el primer ‘Networking Dona Emprén’.

L’esdeveniment està pensat únicament en femení, és a dir, dedicat exclusivament a dones emprenedores. Rudolf Helmbrecht està convenút que les sinergies que es generen en aquestes trobades són diferents, i més positives, quan no hi ha homes. “Jo només entro, donc la benvinguda a les participants, i marxo. La jornada queda en mans d’una coordinadora”, explica Helmbrecht.

Tot i que les destinatàries són dones emprenedores, abans de l’inici de la jornada de ‘networking’ serà un home, el publicista, creatiu i director artístic Armando Gaviglia qui obrirà la sessió amb un col·loqui sobre creativitat.

Les participants en la jornada s’hi poden inscriure a través del portal inceptum.org pel preu de 10€.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close