Tres desnonaments programats per aquest dimarts a Hostafrancs

Edifici del carrer Rector Triadó 78-80

Aquest dimarts 18 de febrer, hi ha tres llançaments d’habitatge programats al barri d’Hostafrancs. Es tracta del que afecta l’Àngela i la seva família, residents al número 10 del carrer Leiva, que ja van patir dos intents de llançament anteriors. La segona ordre de desnonament pesa sobre Samaifer i la seva família, residents a l’edifici de Consell de Cent, 32. L’altre cas afecta les famílies que viuen al bloc ubicat al número 78-80 del carrer Rector Triadó. En aquest cas, la propietat té la intenció d’enderrocar l’edifici per fer construcció d’obra nova.

El Grup d’Habitatge de Sants (GHAS), col·lectiu que mobilitza ciutadans per intentar impedir desnonaments ha convocat per les 9 del matí a la porta de Leiva 10, mitjançant crides a les xarxes socials. El col.lectiu anima a “aturar un desnonament que es preveu molt complicat”. A la porta de Consell de Cent, 32 , el GHAS ha convocat a les 9.45 h.

En el cas de l’edifici de Rector Triadó, 78, el GHAS convoca a les 10 h. Segons el col·lectiu, el veïnat d’aquest bloc fa més de 12 anys que té cura dels pisos i de la finca. Es tracta d’una construcció de 1850 que es trobava en situació d’abandonament i en estat ruinós. A principis dels anys 90 l’Ajuntament de Barcelona va obligar el pripietari, Josep Font Fatjó dels Xiprers, a arreglar la façana pel risc de despreniments a la via pública. Als baixos de Rector Triadó, 78 viuen llogaters de renda antiga que, segons el GHAS han patit assetjament immobiliari.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open