El desnonament de Leiva 10 s’ha fet tot i la mobilització veïnal

Imatge: betevé

Finalment aquest dimarts s’ha fet efectiu el desnonament de l’Àngela i els seus dos fills majors d’edat al número 10 del carrer de Leiva. Els Mossos d’Esquadra hi han arribat poc abans de les 7 del matí i han desplegat un cordó de seguretat per facilitar l’actuació de la comitiva judicial. Els sindicats d’habitatge han fet diverses crides a les xarxes socials per frenar el desallotjament, que en aquesta ocasió ja era el tercer llançament sobre aquesta família.

A la dona se li va acabar el contracte i la propietat no l’hi va voler renovar. La inquilina va decidir quedar-se al pis i seguir pagant la renda, però, segons el Grup d’Habitatge de Sants, els propietaris no li admetien els diners. Ara li reclamen uns 17.000 euros per impagaments. L’entitat que li dona suport ha informat que ha ocupat un altre pis al barri perquè la família s’hi pugui allotjar.

A Hostafrancs s’ha produït aquest dimarts una altra mobilització veïnal, en aquest cas davant del número 78-80 del carrer de Rector Triadó. És un edifici mig abandonat que va ser ocupat fa 12 anys. Ara els propietaris han decidit desallotjar-ne els baixos. Finalment el desnonament s’ha aturat per la presència d’una seixantena d’activistes. També segons el Grup d’Habitatge de Sants, les famílies que ocupaven la resta d’habitatges de la finca han marxat perquè la propietat els ha ofert diners a canvi d’abandonar els pisos.

Articles relacionats

1 comentari

  1. En la pestanya bombes Hostafrancs,voldria dir que també varen caure dues bombes al pati del Centre Montserrat, que no van explotar.
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off