El regidor del Districte critica l’actuació de Mossos en el desnonament de Leiva 10

Imatge: @LaBurxa

El regidor del districte de Sants-Montjuïc i també regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ha lamentat a través d’una piulada que “s’hagi impedit” al Servei d’Intervenció en situacions de Pèrdua de l’Habitatge i Ocupacions (SIPHO)”mediar amb la comitiva judicial” en el desnonament que es va efectuar aquest dimarts al número 10 del carrer Leiva. L’Àngela i els seus dos fills majors d’edat, van haver de deixar finalment el pis on vivien perquè la propietat no li va renovar el contracte i es negava a cobrar-li el lloguer.

A través de Twitter, Serra ha interpel·lat directament el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya com a responsable a l’hora de garantir “la tasca d’aquest servei”.

En el moment de l’execució del llançament els Mossos no van permetre que el servei d’assitència municipal per a aquests casos accedís a l’immoble. La policia va detenir una persona per desobediència i atemptat a l’autoritat entre els activistes que s’havien concentrat per intentar aturar el desnonament i que havien estat convocats pel Grup d’Habitatge de Sants.

La propietat del pis és de la família Fernández Moria, que va demanar el desnonament després de rebutjar els pagaments de l’Àngela, que malgrat tot seguia abonant les mensualitats.

 

Articles relacionats

1 comentari

  1. El propietario tiene el derecho legítimo a recuperar su vivienda, el procedimiento para recuperar el inmueble es largo y costoso siempre para el propietario, el inquilino probablemente tiene justicia gratuita, los servicios sociales, que se encarguen de proporcionar viviendas sociales y no pretender que la carga social la asuma alguien que ha conseguido una propiedad con su esfuerzo o con el esfuerzo de su familia, me parece de una baja catadura moral culpar a quién tiene una propiedad y que paga sus impuestos. Me gustaría ver a los que gritan si la propiedad fuera de ellos si serían tan generosos, ya estamos cansados de ver tanta injusticia y no es suficiente que publican el nombre de las familias, es vergonzoso, para que sirve la protección de datos, que conste que no tengo nada que ver con la propiedad, pero me parece una vergüenza tanta demagogia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open