Carnaval dedicat al canvi climàtic i crític amb Donald Trump

Imatge corresponent a la Rua de Carnaval 2019

El Carnaval de Sants i Hostafrancs estarà dedicat enguany al Canvi Climàtic. El Carnestoltes serà un personatge anomenat Tram Tram XXXVI i tindrà una lleugera semblança a l’actual president dels Estats Units, Donald Trump. La Gran Rua de Carnaval es farà dissabte 22 de febrer a partir de les 17.30 h i recorrerà tot el carrer de Sants des de la Rambla de Badal i també el carrer de la Creu Coberta, fins al carrer de Béjar, a Hostsfrancs.

Com cada any es lliuraran els quatre premis del Carnaval: millor comparsa, millor coreografia, millor vehicle i el premi a la comparsa més crítica.

Rua infantil sortint de l’Espanya Industrial

El Parc de l’Espanya Industrial serà el punt de trobada de la rua infantil que es farà el mateix dia 22 al matí. La festa engegarà amb un esmorzar i tallers a les 10.45 h. Una hora més tard hi haurà una tabalada amb el grup Descentrats i a les 12 h engegarà la rua infantil pels carrers de Sants. A les 12.30 h serà el torn de l’animació infantil amb la companyia Dit al Nas.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off