RÀDIO HOSTAFRANCS

Desnonaments, Palau Balañà i carril bici a Creu Coberta

ÀUDIO ▶ CONVERSES DEL MEETING POINT


En una setmana amb diverses ordres judicials de desnonament a Hostafrancs, una d’elles executada, i després que hem conegut que l’emblemàtica sala de cinema Palau Balañà tancarà el proper divendres 28 de febrer, comentem l’actualitat del barri a les ‘Converses del Meeting Point’. La proposta d’un carril bici a Creu Coberta, un dels projectes d’inversió que algú ha incorporat als projectes participatius, també ha centrat part de la tertúlia. Els convidats d’aquesta setmana: Agus Giralt, historiador, autor del bloc ‘Memòria de Sants. Història de Sants, Hostafrancs i la Bordeta’ i Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell de Districte de Sants-Montjuïc.

radiohostafrancs

Afegeix un comentari

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

Most popular

Most discussed