▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Desnonaments, Palau Balañà i carril bici a Creu Coberta

RÀDIO HOSTAFRANCS
Desnonaments, Palau Balañà i carril bici a Creu Coberta
/

[download id=”25174″]

En una setmana amb diverses ordres judicials de desnonament a Hostafrancs, una d’elles executada, i després que hem conegut que l’emblemàtica sala de cinema Palau Balañà tancarà el proper divendres 28 de febrer, comentem l’actualitat del barri a les ‘Converses del Meeting Point’. La proposta d’un carril bici a Creu Coberta, un dels projectes d’inversió que algú ha incorporat als projectes participatius, també ha centrat part de la tertúlia. Els convidats d’aquesta setmana: Agus Giralt, historiador, autor del bloc ‘Memòria de Sants. Història de Sants, Hostafrancs i la Bordeta’ i Pepe Pérez Calvo, conseller portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell de Districte de Sants-Montjuïc.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open