‘Mans quietes’, teatre a la Fundació Cultural Hostafrancs aquest cap de setmana

El grup teatral ‘No sabem on anem’ presenta aquest cap de setmana a la Fundació Cultural Hostafrancs el muntatge en el qual ha estat treballant en els darrers mesos. Es tracta de l’obra ‘Mans quietes’, un text original de Piti Español que va rebre el Premi de Teatre Ciutat d’Alzina Palanca i Roca l’any 2009 i que es va estrenar a la ciutat de València. L’espectacle l’ha dirigit, en aquesta ocasió, Álvaro Rico, un dels actors components del grup que l’any 2017 ja va capitanejar la posada en escena de l’obra ‘Mòbil’, de Sergi Belbel.

‘Mans quietes’ té com a personatges centrals els pares de Joan, una parella que s’ha separat recentment i que es reunexen a l’escola del fill per parlar amb la directora. El que semblava una trobada tranquil·la es capgira quan s’insinua una agressió en una festa. Mentre tracten d’identificar el responsable, els equívocs se succeeixen. L’obra esdevé una crítica sarcàstica i hilarant a la rigidesa del llenguatge políticament correcte i als greuges ancestrals entre homes i dones.

L’autor, Piti Español (Barcelona, 1964) escriu guions de programes i sèries de televisió des de 1984, sobretot per a TV3 i TVE. També ha escrit telefilms i guions de pel·lícules (‘La vida de nadie’, ‘Otros días vendrán’, ‘The Pelayos’) i ha publicat diversos llibres sobre televisió i cinema.

Les representacions de ‘Mans quietes’ a càrrec del grup ‘No sabem on anem’ tindran lloc al teatre de la Fundació Cultural Hostafrancs (Escola Joan Pelegrí), del carrer Torre d’en Damians, 6.

Els horaris són:

  • Dissabte 22 de febrer: 22 h
  • Diumenge 23 de febrer: 18 h

El preu de l’entrada és de 5 euros.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close