Associacions de veïns de Sants-Montjuïc fan front comú contra la gestió de la participació

Així va quedar la sala Anselm Cartañá, de la seu del Districte, un cop va marxar la majoria dels assistents.

Diverses associacions de veïns de Sants-MontjuÏc preparen una reunió conjunta per fer front comú i compartir el seu desacord amb la manera en la qual el govern del Districte està gestionant els òrgans i consells de participació. El detonant d’aquest descontent va ser l’incident que es va produir el passat dia 20 de febrer durant reunió del Consell de Presidència, Seguretat i Mobilitat de Sants-Montjuïc. La majoria de representants veïnals es van aixecar i van abandonar la reunió, com a protesta perquè consideren que es va retardar molt i que es va limitar el seu temps d’intervenció per exposar els problemes de seguretat i mobilitat.

En la primera part de la sessió del Consell de Presidència, Seguretat i Mobilitat, la sala Anselm Cartañá de la seu del Districte estava plena

En la primera part del Consell, el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, va presentar el Pla Local de Seguretat Viària. Aquesta explicació va ocupar bona part de la sessió i va deixar molt poc temps per a abordar algunes de les qüestions que pensaven plantejar els representants d’algunes associacions de veïns. El secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell, va decidir marxar de la reunió quan el regidor, Marc Serra, li va dir que no podia “monopolitzar la reunió”. Amb Clausell va marxar altres representants veïnals del districte.

Ara, associacions de veïns dels barris d’Hostafrancs, la Marina, Font de la Guatlla, Sants-Badal i el Poble-sec han acordat mantenir una reunió en les propers dies de la qual, previsiblement sorgirà una protesta formal pel funcionament dels mecanismes de participació al Districte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close