▶ ÀUDIO | CONVERSES DEL MEETING POINT
Diàleg sobre la plaça Herenni (2a part)

RÀDIO HOSTAFRANCS
Diàleg sobre la plaça Herenni (2a part)
/
D’esquerra a dreta: Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs; Maria Cervantes, la seva filla Samara, i Àstrid Duch, presidenta de l’Associació per la Formació i la Cultura de la Dona Gitana d’Hostafrancs | Foto: Ràdio Hostafrancs
[download id=”25371″]

Segon programa monogràfic dedicat a analitzar com es la vida quotidiana a la plaça Herenni i com es poden concicilar els diferents usos d’aquest espai. Com es poden resoldre els problemes de sorolls i molèsties que són motiu de queixa per part de veïns que hi viuen? Com es veu aquesta qüestió des del col·lectiu de l’ètnia gitana? Ajudaria una remodelació de la que sempre s’ha conegut com la plaça del Sol?. Aquesta setmana la tertúlia de Ràdio Hostafrancs ha comptat amb Àstrid Duch i Maria Cervantes, de l’Associació per la Formació i la Cultura de la Dona Gitana d’Hostafrancs i amb Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs, en el govern del Districte.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off