▶ ÀUDIO | LA RÀDIO DEL BARRI, AL CARRER
Programa especial ‘Obrim Carrers’ des de Creu Coberta

RÀDIO HOSTAFRANCS
Programa especial 'Obrim Carrers' des de Creu Coberta
/
Foto: Ràdio Hostafrancs

ÀUDIO ÍNTEGRE DEL PROGRAMA

1a part

2a part

3a part

Ràdio Hostafrancs va sortir al carrer el 7 de març de 2020. Durant tres hores, l’emissora del barri, va explicar en un programa especial en directe el que passava al carrer de la Creu Coberta en la primera jornada de la mesura ‘Obrim carrers’, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona.  Dídac Boza, Mar Cortès i Marc Sebastià, amb la realització tècnica de Carles Masip, van conduir el programa especial que va començar passades les 5 de la tarda i es va allargar fins a més enllà de les 20 h.

En el decurs de la tarda van participar en el programa el regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra; el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas; el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz; membres de l’Agrupament Escolta i Guia Montserrat Xavier; Guadalupe Fernández, coordinadora de ‘En bici sense edat’, el cineasta hostafranquí Joan Riedweg; Josep Serra, professional de la ràdio des de 1963 i veí d’Hostafrancs; Jaume Gaixas, conseller de barri d’Hostafrancs; César Cárdenas, president de l’associació MEXCAT, i Isabel Morell, gerent de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

El programa es va emetre simultàniament a través de Ràdio Hostafrancs i de Ràdio Comerç.

Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Ràdio Hostafrancs
Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open