El Consell de Barri aborda les inversions a fer a Hostafrancs entre 2020 i 2023

El Consell de Barri d’Hostafrancs es reuneix aquest dilluns 9 de març a les 18 h al Casinet. En la sessió s’escullen la vicepresidència del Consell i de la Comissió de Seguiment. Per a la vicepresidència del Consell de Barri d’Hostafrancs es preveu la reelecció de Josep Espín, que és el president de la FAECH (Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs). La d’Espín és l’única candidatura que s’hi ha presentat.

Està previst que en el Consell de Barri d’aquest dilluns es debatin propostes per al Programa d’Actuació del Districte 2020-2023. Igualment s’abordarà l’evolució del procés de Pressupostos participatius per als quals es poden presentar projectes fins al dia 27 de març. Ara per ara hi ha 9 propostes concretes d’inversió per al barri d’Hostafrancs.

La sessió inclourà, com sempre, un torn obert de paraules.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open