Programació especial de Ràdio Hostafrancs amb motiu de l’alerta pel coronavirus

La programació de Ràdio Hostafrancs es veu alterada durant el període d’estat d’alarma i mentre durin les mesures excepcionals amb motiu de la pandèmia del coronavirus Covid-19. En compliment de les mesures de prevenció decretades per les autoritats, queda temporalment suspès el programa ‘Converses del Meeting Point’, la tertúlia en clau de barri que es realitza cada setmana a l’estudi de ràdio ubicat al carrer de la Creu Coberta / Diputació.

Les tertúlies de Ràdio Hostafrancs es tornaran a fer tant bon punt s’aixequin les restriccions actuals sobre reunions i activitats en grup.

Flaixos informatius i consells de salut

Al llarg de tota la jornada Ràdio Hostafrancs emetrà flaixos informatius i consells de salut relacionats amb l’alarma del coronavirus, amb atenció especial a les notícies i comunicats que estiguin relacionats amb el barri d’Hostafrancs i el seu entorn o amb l’eix comercial de la Creu Coberta.

Les últimes notícies amb Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Per al seguiment de l’actualitat general, Ràdio Hostafrancs connectarà amb Catalunya Ràdio i Catalunya Informació entre les 7 h i les 12 h amb desconnexions breus per a flaixos informatius de contingut local.

Les altres franges de connexió amb la ràdio pública catalana seran al migdia (de 14 h a 15 h), i als vespres, de 20 h a 22 h), també de dilluns a divendres.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close