El Districte suspèn l’atenció presencial

Foto: Ajuntament de Barcelona

Les seus del Districte de Sants-Montjuïc al número 104 del carrer de la Creu Coberta i a la Casa del Mig del Parc de l’Espanya Industrial, així com l’oficina d’atenció ciutadana (OAC) romanen tancades per contenir la propagació del coronavirus i protegir-ne els col·lectius més vulnerables. Per a tràmits municipals, amb totes les oficines d’atenció ciutadana de la ciutat tancades al públic, funcionen com a canals alternatius l’Oficina Virtual de Tràmits, a traves del web municipal i el telèfon gratuït 010.

El Reial Decret 463/2020 que estableix l’estat d’alarma ha determinat la interrupció dels terminis per a la tramitació de tots els procediments i la suspensió dels terminis processals. Per aquest motiu, s’informa també de la suspensió de les celebracions de casaments a la seu del Districte fins el moment en què la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 millori. El Districte de Sants-Montjuïc es posarà en contacte amb les persones contraents per comunicar les noves dates.

El Punt de Defensa de Drets Laborals segueix funcionant

Davant la crisi de Covid-19, els Punts de Defensa dels Drets Laborals de Barcelona Activa no fan atenció presencial però sí que atenen telefònicament i via correu electrònic. Si necessites assessorament sobre la teva situació, pots trucar al 932 346 122. També pots escriure a dretslaboralssm@barcelonactiva.cat.

Per tenir informació de totes les novetats sobre l’estat d’alarma al Districte de Sants-Montjuïc, es pot consultar el web i les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off