▶ ÀUDIO | AIXÍ HA SONAT LA CASSOLADA A HOSTAFRANCS
Sonora protesta contra el rei a Hostafrancs

RÀDIO HOSTAFRANCS
Sonora protesta contra el rei a Hostafrancs
/

ÀUDIO | EL SO DIRECTE DEL CARRER A LES 21 H DE DIMECRES 18 DE MARÇ

 

La cassolada contra el rei Felip VI d’aquest dimecres al vespre ha estat eixordadora al barri d’Hostafrancs. La protesta ha coincidit amb el discurs institucional del monarca i ha durat més temps que la mateixa intervenció del cap d’Estat. L’alocució televisada d’aquest dimecres ha estat la primera aparició pública del monarca des que es va declarar l’estat d’alarma pel coronavirus Covid-19 i després de l’escàndol relacionat amb la investigació de la justícia de Suïssa sobre la fortuna del pare del rei, Joan Carles de Borbó. Ràdio Hostafrancs ha emès en directe el so de la protesta contra el rei i contra la monarquia des del carrer Consell de Cent.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open