▶ ÀUDIO | MISSATGE DEL REGIDOR DEL DISTRICTE
“Tenim uns veïns excepcionals que arriben allà on l’administració no pot arribar”

ÀUDIO | MISSATGE INSTITUCIONAL DEL REGIDOR MARC SERRA

[download id=”25533″]

El regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, ha agraït les xarxes de suport comunitari organitzades pel veïnat dels barris “que ens ajuden a arribar allà on a vegades l’administració no pot arribar”. En un missatge a través de Ràdio Hostafrancs Serra, ha dit que l’Ajuntament s’ha marcat l’objectiu d’avançar en el teletreball “per intentar afectar el mínim possible el funcionament de l’Administració pública” i en aquest sentit ha anunciat que el Districte està treballant en el procediment de subvencions per poder agilitzar els terminis”.

En el seu missatge, el regidor del Districte ha fet un reconeixement particular als professionals del comerç de proximitat, “un sector especialment important al barri d’Hostafrancs”. “Moltes gràcies a tots i totes. Tant a aquells que heu hagut de tancar afrontant una situació de molta incertesa com aquells que heu hagut de redoblar els vostres esforços mantenint l’activitat en sectors com l’alimentació o les farmàcies”, ha dit Marc Serra.

El regidor ha explicat que el web decidim.barcelona, destinat a vehicular la participació de la ciutadania ha incorporat un nou espai on es recullen totes les nombroses iniciatives de suport comunitaris endegades per entitats o grups de veïns.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close