L’Orfeó Atlàntida fa els assajos per videoconferència

Foto: Orfeó Atlàntida

 

La situació de confinament per l’emergència sanitària del coronavirus Covid-19 està fent que artistes, grups musicals i entitats culturals utilitzin més que mai les videoconferències i les tecnologies de comunicació en línia. Pocs dies després d’establir-se l’ordre de quedar-se a casa, l’Orfeó Atlàntida, va reorganitzar els seus assajos per fer-los a través de les càmeres i micròfons dels ordinadors dels seus cantaires i del director musical de l’entitat, Milen Panayotov. Els cantaires assagen, de quatre en quatre, en videoconferències que comparteixen amb el mestre.

“Ens vam reunir amb el director per mirar quines possibilitats hi havia de tenir un mínim de continuïtat i poder assolir el projecte que teníem marcat per aquest curs, encara que sigui més lentament”, explica Anna Cuatrecasas, una de les cantaires i membre de la junta directiva de l’Orfeó Atlàntida. El projecte musical que té ara mateix l’entitat coral d’Hostafrancs és la Missa en Do Major de Beethoven i és l’obra que el professor Panayotov ha començat a preparar telemàticament amb els integrants de la massa coral.

L’Orfeó Atlàntida està utilitzant la plataforma Skype. Ha organitzat els assajos en grups de quatre persones i horaris per a tota la setmana. El director, Milen Panayotov, dirigeix dues sessions telemàtiques cada dia, inclosos els dissabtes.

Foto: Orfeó Atlàntida

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close