El Col·legi de Metges aconsella no aixecar el confinament total, com demana la Generalitat

Imarge: Televsió de Catalunya

El president del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, demana a Pedro Sánchez que atengui la petició de la Generalitat d’allargar el confinament total per la crisi del coronavirus. En una entrevista al  canal 3/24, Padrós ha reclamat que no es rebaixi el grau de contenció per tal que el sistema sanitari “espongi la pressió que té en aquests moments” i pugui “tenir més força per atendre pacients de covid-19 i altres afectacions”.

El president del COMB sosté que els processos de desconfinament són més efectius si es fan per regions.  Padrós no ha volgut especular sobre la possibilitat d’un segon rebrot, però afirma que “el virus estarà amb nosaltres força temps”. Sobre la possibilitat que la situació s’allargui, Padrós creu que “molta activitat del sector sanitari ha de tornar a la normalitat. Hi ha àmbits en els quals no podem anar tard, com en els trasplantaments o els tractaments oncològics”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close