Qui crema els parasols dels bars?

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

Els propietaris d’alguns bars i restaurants del barri d’Hostafrancs, establiments tots ells tancats en compliment del confinament i de l’estat de l’arma, s’han trobat aquest diumenge 12 d’abril que algú ha calat foc als parasols de les seves terrasses. Aquest fet s’ha produït a sis instal·lacions de terrassa, ara innactives, ubicades entre la Gran Via i el carrer de la Creu Coberta.

Es desconeix si els misteriosos incendis provocats han estat simplement una bretolada o si obeïen a alguna altra motivació. El que resulta evident és que els autors d’aquests actes han aprofitat el desert que presenten els carrers aquests dies per provocar aquests petits incendis sense risc de ser descoberts.

Ràpidament ha corregut la veu entre els responsables de locals amb terrassa a l’eix comercial de Creu Coberta i alguns dels propietaris han retirat els parasols plegats ubicats davant dels seus locals.

Foto: Associació de Comerciants de Creu Coberta

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close