Sants-Niggurath organitza uns jocs de rol solidaris

RÀDIO HOSTAFRANCS
Sants-Niggurath organitza uns jocs de rol solidaris
/
Membres de l’Assocació Lúdica Sants-Niggurath realitzant una iniciativa solidària | Foto: Xocolatada solidària

L’associació lúdica Sants-Niggurath realitzarà, el proper dissabte 18 d’abril, una jornada de jocs de rol online per recaptar diners per la lluita contra el coronavirus. La jornada tindrà tres torns de joc i aquelles persones que facin una donació entraran a un sorteig de diversos manuals de joc. Per inscriure’s als jocs s’ha d’entrar a la pàgina de Facebook de l’Associació i omplir un formulari, i la donació es fa a través del compte bancari de l’associació.

Segons Raquel Carlús, sòcia de Sants-Niggurath, van decidir dur a terme aquesta iniciativa perquè dos dels socis treballen a l’Hospital de Bellvitge i volien trobar alguna manera d’ajudar-los.  Des del club valoren molt positivament la participació en les donacions, que el fins el 18 d’abril sumen més de 800 euros.

Un joc de rol és una narració duta a terme per un director de joc o màster, que s’encarrega de dirigir la partida. Les persones que participen han de representar un personatge amb unes habilitats i característiques concretes, i han de col·laborar per arribar a un objectiu final. Aquesta jornada es realitzarà online a través de diferents plataformes escollides pels directors de joc, però segons Cartús, “la tecnologia no és cap impediment perquè són plataformes molt fàcil d’utilitzar i qualsevol persona que no hagi jugat prèviament podrà participar amb facilitat”.

Les donacions són voluntàries, però les persones que hi participin entraran a un sorteig de diversos manuals de rol patrocinats per l’editorial No Solo Rol i les botigues Dungeon Marvels i Mathom. La jornada compta amb la col·laboració d’altres clubs de Catalunya com ALC Stronghold (La Sagrera), Ruta 66 (Eixample), Sarrià Rol (Sarrià), La Crida (Vilanova i la Geltrú), Cawa (Girona), Sociedad Pathfinder y La Habitación del Misterio.

La jornada tindrà un torn de matí, a les onze, un a les cinc de la tarda i l’últim a les deu de la nit. Les incripcions estaran obertes fins el dijous 16 d’abril.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open