El Districte convoca les entitats per reforçar les xarxes de suport social

RÀDIO HOSTAFRANCS
El Districte convoca les entitats per reforçar les xarxes de suport social
/

L’equip de govern del Districte de Sants-Montjuïc encapçalat pel regidor Marc Serra ha mantingut aquest divendres una videoconferència amb una vintena de representants d’entitats de la zona centre del districte (Sants, Hostafrancs, la Bordeta i la Font de la Guatlla) per analitzar com s’està vivint als barris la crisi del coronavirus. Atès que bona part de les intervencions han estat relacionades amb les xarxes de suport social desplegades a tot el Districte el regidor els ha proposat una sessió de treball específica amb l’objectiu de mirar de reforçar i coordinar la tasca que fan les entitats de voluntariat.

A Sants, Hostafrancs, la Bordeta i la Font de la Guatlla hi ha un total de 22 grups de suport i més de 1.300 persones voluntàries que ajuden el veïnat -sobretot persones grans que viuen soles- amb les compres o altres necessitats domèstiques.

Un dels participants a la reunió era Josep Espín, president de la FAECH. La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs ha començat a parlar de com pot ser la festa major d’enguany, a final de setembre. L’entitat treballa amb dos possibles escenaris: una festa major normal o una festa major amb limitacions i restriccions com a conseqüència de la crisi sanitària.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off