Quina és la incidència del COVID-19 entre la població d’Hostafrancs?

Font: Agència de Salut Pública de Barcelona

La incidència de la malaltia COVID-19 entre la població resident a Hostafrancs és similar a la del conjunt de Barcelona. Segons dades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el nombre de persones diagnosticades per 100.000 habitants que tenen residència al barri és de 697 persones. En el conjunt de Barcelona, el mateix indicador és de 654 persones. En números absoluts, a data del 20 d’abril, la xifra de casos confirmats positius de coronavirus COVID-19 a Hostafrancs és de 114.

Dels 73 barris de Barcelona, el que té una taxa més alta és Montbau, a Horta-Guinardó, amb 2.080 casos per cada 100.000 habitants, a causa de l’envelliment de la població en aquella part de la ciutat.

Les dades revelen que els més grans de 75 anys continuen sent la població més vulnerable als barris de la zona nord (vermell més enfosquit al mapa). Fa alguns dies el barri amb més incidència entre els més grans de 75 anys era el barri de Font de la Guatlla. Ara, Vallbona en pren el relleu i destaca molt per sobre de tots els barris.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close