‘Juntes guanyem al coronavirus’, la campanya de l’Espai Basset

Imatge promocional de la campanya #JuntesGuanyemAlCoronavirus | Font: migranodearena.org
[download]https://www.ivoox.com/juntes-guanyem-al-coronavirus-campanya-l-espai_md_50393709_wp_1.mp3[/download]

L’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset inicia una campanya pròpia de recollida de diners per a la Fundació Clínic. L’objectiu és arribar a recaptar 1.500 euros, i de moment han pogut recaptar-ne el 50%. L’Hospital Clínic publicava el 30 de març un vídeo on surten diferents personalitats del sector de la cultura i personal sanitari sota el lema “jo em quedo a casa”. A partir d’aquesta iniciativa, l’Espai Basset va decidir contribuir-hi per ajudar a recaptar diners per a l’abordatge multidisciplinari de la infecció de la Covid-19, tant des de la recerca, com a l’atenció als pacients i els seus familiars.

Des de l’Ateneu recorden la importància dels centres de salut pública i des del primer moment volien donar suport a la Xarxa d’Hospitals Públics de Catalunya. Segons Xavier Vilanova, membre de l’Ateneu, “la sanitat pública està afrontant la pandèmia després de molts anys en què ha patit retallades i externalitzacions de serveis” i per això creuen que és necessari donar suport al sistema sanitari i als treballadors que estan en primer pla.

A part d’aquesta iniciativa col·lectiva, alguns membres estan col·laborant a les xarxes de suport mutu dels barris. Des de l’Ateneu es mostren agraïts per la rebuda de la campanya econòmica malgrat la difícil situació econòmica per la que estan passant moltes persones.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close