116 casos positius de Covid-19 acumlats entre la població d’Hostafrancs

El carrer de la Creu Coberta, en plena situació de confinament | Foto: Ràdio HostafrancsL’impacte del coronavirus al barri d’Hostafrancs es manté estable segons les dades més recents dels casos positius als barris publicats per l’Agència de Salut Pública de Barcelona. La proporció a Hostafrancs és de 703 casos per 100.000 habitants, una taxa pràcticament idèntica a la del conjunt de la ciutat de Barcelona que és de 711 casos. La taxa d’incidència no vol dir que aquesta sigui la xifra absoluta de persones que hagin donat positiu de la malaltia. A Hostafrancs, els casos confirmats de Covid-19 són 116.

Els casos confirmats són persones a qui s’ha fet la prova amb resultat positiu. Els barris de Montbau i la Vall d’Hebron son els que tenen la taxa més elevada, a causa de l’envelliment de la població en aquest territori.

Tant a Montbau com a la Vall d’Hebron la proporció és de 2.800 casos per 100.000 habitants. També és molt elevada la taxa a un barri veí d’Hostafrancs, la Font de la Guatlla, amb 1.435 casos per 100.000 habitants.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close