El Punt Multimèdia multiplica la producció gràcies a nova maquinària

RÀDIO HOSTAFRANCS
El Punt Multimèdia multiplica la producció gràcies a nova maquinària
/
Dues col·laboradores del Punt Multimèdia elaboren material de protecció contra el coronavirus | Font: Oriol Blas
[download]https://www.ivoox.com/punt-multimedia-multiplica-produccio-gracies-a_md_50560026_wp_1.mp3[/download]

El Punt Multimèdia de la Casa del Mig, situat al parc de l’Espanya Industrial, podrà multiplicar la producció de material d’autoprotecció de la Covid-19 gràcies a l’adquisició de dues noves impressores 3D i una nova talladora làser, comprades amb la inversió de 18.000 euros feta pel districte de Sants-Montjuïc.

Els nous models adquirits d’impressores 3D són la SIGMAX R19 i SIGMAX R17 i el model de la nova la talladora làser, que substituirà l’anterior, és l’EPILOG. La impressora SIGMAX R19 té un gran prestigi en la comunitat maker perquè té dos extrusors, elements que donen forma al material, de manera que poden produir dues impressions a la vegada.

Belén Fernández, coordinadora del Punt Multimèdia, es mostra agraïda amb el districte de Sants Montjuïc que, assegura “ha col·laborat amb la causa”. Des del Punt Multimèdia han elaborat més de 1.620 utensilis de protecció com viseres, suports per mascaretes i obridors de porta, que s’han distribuït a personal sanitari i diferents serveis de la ciutat de Barcelona.

La nova maquinària romandrà al Punt Multimèdia quan passi l’estat d’alarma, fet que permetrà fer un salt de qualitat en la formació i difusió dels cursos del món maker que s’imparteixen en aquest espai.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off