JOSEP ORTIZ
Recordant l’amic Josep Romeu Redondo

Article del president de l'Associació de Veïns d'Hostafrancs

El passat 28 d’abril ens va deixar en Josep Romeu Redondo, l’estimat amic, company i gran col·laborador de diferents entitats del Districte de Sants Montjuïc. Aquesta trista noticia em va sobtar moltíssim, i més havent estat recentl’òbit de la seva esposa, tot just un mes abans, el dia 29 de març.

En el nostre record quedaran totes aquelles accions de solidaritat que vam portar a terme en benefici dels nostres barris, conjuntament amb les diferents entitats, però principalment el seu voluntariat de caire humà, dedicat sobretot a les persones grans i amb alguna dificultat de mobilitat que més ajuts necessitaven.

La seva col·laboració la va portar a terme en diferents entitats: Centre Social de Sants, Amics de la Bordeta, Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, Sants 3 Radio, l’Església Sant Medir, Associació de Veïns d’Hostafrancs i d’una manera molt especial amb la Creu Roja.

En el nostre record, el seu voluntariat de caire humà, dedicat sobretot a les persones grans i amb alguna dificultat de mobilitat que més ajuts necessitaven

Per la trajectòria del seu voluntariat, el 20 de novembre de 2014 va ser guardonat amb la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona.

Últimament havia acabat d’escriure un llibre amb les seves memòries, què ja estava preparat per fer-ne la presentació, però degut als esdeveniments què estem passant, desconec si s’ha portat a terme.

Josep, gràcies per el temps què hem compartit i per haver-te tingut com amic. Descansa en Pau!

Josep Ortiz.

Hostafrancs, 30 d’abril de 2020.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close