El canvi de mobilitat a Creu Coberta i la gestió de la crisi sanitària, a debat

RÀDIO HOSTAFRANCS
El canvi de mobilitat a Creu Coberta i la gestió de la crisi sanitària, a debat
/
De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Lluïsa Erill (Secretariat), Dídac Boza (Ràdio Hostafrancs), Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc), Concepció Pérez (AV Hostafrancs) i Alfred Picó
[download]https://www.ivoox.com/canvi-mobilitat-a-creu-coberta-i_md_50606209_wp_1.mp3[/download]

Segona tertúlia confinada de Ràdio Hostafrancs. Programa enregistrat i emès el 30 d’abril de 2020, amb la participació de Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Pepe Pérez Calvo, conseller-portaveu d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc; Concepció Pérez, de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, i Alfred Picó, professor de Comunicació, periodista i escriptor. La conversa gira al voltant de la nova mobilitat que ha previst l’Ajuntament per als carrers Creu Coberta i Sants quan acabi el confinament. Inclou fragments de l’entrevista sobre aquesta qüestió al conseller de Mobilitat del govern del Districte de Sants-Montjuïc, Ancor Mesa. Durant el programa els tertulians analitzen també la gestió de comunicació sobre la pandèmia per part de les autoritats sanitàries.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off