RÀDIO HOSTAFRANCS

El canvi de mobilitat a Creu Coberta i la gestió de la crisi sanitària, a debat

▶ CONVERSES DEL MEETING POINT

De dalt a baix i d’esquerra a dreta: Lluïsa Erill (Secretariat), Dídac Boza (Ràdio Hostafrancs), Pepe Pérez Calvo (ERC Sants-Montjuïc), Concepció Pérez (AV Hostafrancs) i Alfred Picó


Segona tertúlia confinada de Ràdio Hostafrancs. Programa enregistrat i emès el 30 d’abril de 2020, amb la participació de Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; Pepe Pérez Calvo, conseller-portaveu d’ERC al Districte de Sants-Montjuïc; Concepció Pérez, de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, i Alfred Picó, professor de Comunicació, periodista i escriptor. La conversa gira al voltant de la nova mobilitat que ha previst l’Ajuntament per als carrers Creu Coberta i Sants quan acabi el confinament. Inclou fragments de l’entrevista sobre aquesta qüestió al conseller de Mobilitat del govern del Districte de Sants-Montjuïc, Ancor Mesa. Durant el programa els tertulians analitzen també la gestió de comunicació sobre la pandèmia per part de les autoritats sanitàries.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari