#HoraDeVèncer, el missatge esperançador del Gran Teatre del Liceu

El “Nessun Dorma” de l’òpera ‘Turandot’ de Puccini ha marcat la història de superació del Liceu, i ara encoratja la societat a iniciar plegats el camí del desconfinament i la tornada a la normalitat sota el lema #HoraDeVèncer.

El director creatiu Igor Cortadellas ha realitzat aquest vídeo que compta amb la participació de l’Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu, el tenor canari Jorge de León i la direcció musical del mestre Josep Pons i Conxita Garcia.

Aquest missatge esperançador també vol fer arribar el seu suport a totes aquelles persones i famílies que hagin patit de prop les conseqüències del coronavirus.

#NessunDorma #Turandot #LiceuOperaBarcelona #COVID19

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close