16 de maig: Festival d’Eurovisió (confinat) a Ràdio Hostafrancs

e

Dissabte 16 de maig era la data fixada per la Unió Europea de Radiodifusió (UER) per la Gran Final del Festival de la Cançó d’Eurovisió. La cita estava prevista al Rotterdam Ahoy, a la ciutat de Rotterdam (Països Baixos). En aquell lloc, i aquella mateixa setmana, dimarts 12 i dijous 14 s’havien d’haver celebrat les dues semifinals per a configurar la llista d’aspirants a guanyadors en la gala de dissabte. A mitjan mes de març, però, la pandèmia de la Covid-19 va portar la UER a suspendre l’esdeveniment, per primera vegada des de la seva creació, l’any 1956. La 65a edició d’Eurovisió haurà d’esperar, doncs, a l’any que ve.

Eurovisió té milions de seguidors arreu d’Europa i del món. Molts d’ells organitzen les típiques “Eurovision Parties” amb altres amics eurofans, un costum que s’ha popularitzat en les darreres èpoques. Ràdio Hostafrancs segueix en directe el Festival cada any i tots els dissabtes, entre les 19 h i les 21 h emet el programa ‘Eurovisió Fan’, amb música eurovisiva. L’emissora ha volgut adaptar-se a les circumstàncies excepcionals d’enguany i ofereix als eurofans una versió radiofònica, confinada i singular de l’espectacle musical més veterà de la televisió mundial.

Ràdio Hostafrancs ha fet una preselecció de 100 cançons que -guanyadores o no- han passat pel Festival d’Eurovisió al llarg de les darreres set dècades, des de 1956. Aquestes 100 cançons s’han repartit per sorteig en cinc grups de 20 cançons.

Pots puntuar les cançons de cada grup en els formularis de votació que inclouen els vídeos de les actuacions en directe. Les 5 cançons més votades de cada grup participaran en la gran final del Festival d’Eurovisió Confinat 2020 de Ràdio Hostafrancs que s’emetrà en directe el proper dissabte 16 de maig a partir de les 19 h.

Les votacions es tancaran a les 22 hores de dijous 14 de maig. Divendres, 15 de maig donarem a conèixer les 25 cançons finalistes, seleccionades per l’audiència de Ràdio Hostafrancs, com a candidates a Millor Cançó de la Història d’Eurovisió.

 

GRUP 1
Formulari de votació

 

 

 

GRUP 2
Formulari de votació

 

 

 

GRUP 3
Formulari de votació

 

 

 

GRUP 4
Formulari de votació

 

 

 

GRUP 5
Formulari de votació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close