play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

La resposta a la crisi Covid no pot ser com la de 2008

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
La resposta a la crisi Covid no pot ser com la de 2008
/

[download]https://www.ivoox.com/resposta-a-crisi-covid-no-pot_md_51209980_wp_1.mp3[/download]

La crisi ocasionada per la Covid-19 i la resposta mundial a les greus conseqüències econòmiques de la pandèmia han estat motiu de conversa en la tertúlia de Ràdio Hostafrancs aquest dijous 7 de maig. La versió confinada de les ‘Converses del Meeting Point’ han tingut com a protagonistes, aquest cop a Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta; Josep Espín, president de la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs, i Joan Sanromà, professor d’institut i un dels impulsors del projecte ‘Donar veu a la memòria’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off