play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

La crisi de la Covid-19 podria retardar alguns projectes al barri

Imatge del costat muntanya de la Gran Via a Hostafrancs, amb el carril bici sobre la voreta | Imatge: Google Street View

La situació econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus Covid-19 obligarà l’Ajuntament de Barcelona a redefinir algunes prioritats pressupostàries i això pot afectar algunes actuacions previstes o ja acordades amb veïns. En el cas del barri d’Hostafrancs aquesta circumstància pot afectar la millora del parc de l’Espanya Industrial consistent en l’ampliació de la zona de gossos per evitar que els animals campin per tot el parc causant destrosses. També queda pendent el projecte d’un carril bici segregat a la Gran Via, ocupant un dels laterals a partir de la carretera de la Bordeta. Actualment el carril bici està traçat sobre la vorera muntanya la Gran Via. El regidor del Districte, Marc Serra, responent preguntes de ciutadans en la compareixença pública d’aquest dijous 13 de maig, va dir que “la situació pressupostària ha canviat i encara no podem posar un calendari sobre la taula”.

Serra va afirmar que de les tres grans intervencions en carril bici en el Districte, la de Gran Via “era una d’estratègica”. El regidor assegura que el Districte defensa aquest tipus d’intervencions “ara són més importants que mai “ i va deixar oberta la porta a fer aquesta intervenció “encara que sigui de forma tàctica”, com el carril bici-bus de l’eix Creu Coberta-Sants.

Àrea de gossos al Parc de l’Espanya Industrial

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off