Prudència necessària en el desconfinament

[download]https://www.ivoox.com/prudencia-necessaria-desconfinament_md_51210158_wp_1.mp3[/download]

La Generalitat, l’Ajuntament i el govern de l’Estat plantegen les diferents fases del procés de desconfinament de forma gradual. En la tertúlia de Ràdio Hostafrancs de dijous 14 de maig, els participants coincideixen en valorar la “prudència necessària” a l’hora d’abordar el retorn a l’activitat. En aquesta edició de les ‘Converses del Meeting Point’ intervenen Albert Deusedes, conseller portaveu del PSC al Districte de Sants-Montjuïc; Mercè Velilla, directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, i Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close