El Casinet, punt per donació de sang

El Banc de Sang i Teixits habilita un punt per rebre donacions de sang al Casinet d’Hostafrancs en aquesta segona meitat del mes de maig. En concret els dilluns 18 i 25 de maig, el centre cívic del barri rebrà les persones que vulguin donar sang i que hagin demanat cita prèvia al web donasang.gencat.cat. Els horaris de donació seran de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

El Banc de Sang, les autoritats sanitàries i el Districte de Sants-Montjuïc fan una nova crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia de la covid-19 per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions i altres dolences.

Es demana a tothom que s’hi acosti a donar sang que porti guants i mascareta. En arribar a l’espai de donació es demanarà als donants que es rentin les mans, que omplin un qüestionari amb un bolígraf d’un sol ús i se’ls prendrà la temperatura per descartar que tinguin febre abans de procedir a la donació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open