Torna a funcionar el servei de recollida de mobles i trastos vells

Aquesta setmana es reprèn el servei municipal de recollida de residus voluminosos. Cada carrer té assignat un dia de la setmana en què es poden baixar al carrer els mobles i estris domèstics vells perquè els equips de neteja en facin la recollida. El dia assignat es pot consultar al portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona. Aquests mobles i trastos vells es poden baixar al carrer el dia que correspongui a cada carrer entre les 20 i les 22 hores.

Al barri d’Hostafrancs els dies per a la recollida són els dilluns (per a la part sud del barri, des de la vorera mar de Creu Coberta fins a la Gran Via) i els dijous (per a la part nord del barri, des de la vorera muntanya de Creu Coberta fins al parc de l’Espanya Industrial i la plaça dels Països Catalans)

Han de deixar-se a la vorera, sense molestar el pas de vianants i el més a prop possible de la calçada per no obstaculitzar la línia de la façana. No es pot deixar runa, escombraries, roba, vidres ni electrodomèstics. Aquests residus de mida més gran es poden portar als punts verds de zona els més propers són el de la Bordeta (carrer Corral, 2) i el de Numància-Viriat (carrer Viriat, 47). De moment no es restableix el servei de recollida de mobles i trastos vells sota petició a la porta de casa, només el del dia fixat a peu de carrer.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open