play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

L’Orfeó Atlàntida celebra el 94è aniversari cantant en un vídeo col·lectiu

L’Orfeó Atlàntida celebra el seu 94è aniversari i per fer-ho ha enregistrat un vídeo col·lectiu interpretant ‘Lux aeterna’, que forma part del ‘Requiem for the living’ de Dan Forrest. La coordinació tècnica del vídeo i post-producció han anat a càrrec de Jorge Gutiérrez Torres i Fernando Messino, respectivament. Hi actuen com a solistes Pedro Morales, al piano; Arnau Roura, a l’arpa; Nancy Elia González, soprano; Flor Ocairí González, soprano, i Francisco Gutiérrez, tenor.

L’Orfeó Atlàntida està dirigit per Milen Panayótov amb direcció adjunta d’Arnau Roura. La història de l’entitat coral d’Hostafrancs arrenca el 12 de maig de 1926.

Des del dia 12 de març d’aquest any l’Orfeó Atlàntida i el Cor Jove han suspès els assajos presencials, d’acord amb la mesura adoptada pel Govern de la Generalitat de Catalunya d’aturar tota activitat docent. Durant el confinament, l’Orfeó està fent assajos telemàtics en sessions on es connecten quatre cantaires amb el director musical.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off