play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

Un 80% dels comerços de Creu Coberta que podien obrir aquesta setmana ha tornat a l’activitat

Imatge del carrer Creu Coberta captada dimarts 19 de maig de 2020 a la tarda | Foto: Ràdio Hostafrancs

El 80% dels comerços de l’eix de Creu Coberta que poden obrir a partir d’aquesta setmana, ja sense la necessitat de cita prèvia, han retornat a l’activitat efectivament segons dades de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Queden fora d’aquest còmput aquells que ja havien obert en cita prèvia i els establiments de restauració. El president de l’eix, Lluís Llanas, afirma que els comerciants viuen aquesta fase de reobertura “amb il·lusió però també amb prudència i expectació”.

Llanas reconeix que “hi bastanta por” entre els propietaris d’aquells comerços que tenen diferents treballadors en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació ERTO. “Hi ha contradiccions en tot el que ve de l’Estat i no està clara la situació dels ERTO”, afirma. “El que els comerciants demanen és que la gent es pugui anar incorporant gradualment segons les necessitats de cada establiments”, explica el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

De tota manera Llanas no dubta a parlar d”alegria, perquè ja es comença a veure força gent que es mou”. Destaca que el comerç del barri “ha pres totes les precaucions” i el fet de que en els establiments que han estat oberts permanentment per dispensar productes essencials no s’ha produït cap cas de malaltia.

Imatge del carrer Clonsell de Cent captada dimarts 19 de maig de 2020 a la tarda | Foto: Ràdio Hostafrancs
Imatge del carrer Creu Coberta captada dimarts 19 de maig de 2020 a la tarda | Foto: Ràdio Hostafrancs

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off