El Districte reparteix material escolar a 712 famílies vulnerables

La papereria BureauVallè, del carrer de la Creu Coberta és un dels establiments on el Districte ha comprat el material destinat a famílies vulnerables | Foto: Ràdio Hostafrancs
[download]https://www.ivoox.com/districte-sants-montjuic-reparteix-material-escolar-a_md_51398408_wp_1.mp3[/download]

El Districte de Sants-Montjuïc ha començat a repartir material escolar per a l’alumnat més vulnerable dels barris, amb l’objectiu d’afavorir l’equitat escolar. En total, es repartiran 712 lots de material a famílies de 12 escoles públiques de tot el districte. Atesa la situació de confinament i de tancament dels centres escolars a causa de la crisi de la Covid-19. una de les necessitats detectades per professionals de la comunitat educativa i per les entitats és la falta de material escolar, ja sigui perquè no en disposen o perquè se’ls ha acabat i no tinguin recursos per comprar-ne.

Aquestes necessitats han estat compartides per les escoles públiques del districte que han identificat fins a 712 famílies entre el seu alumnat que no tenien aquesta necessitat coberta. Aquesta acció del Districte complementa la que fa unes setmanes es va dur a terme a través del programa municipal del Pla de Barris als barris de la Marina. En aquella ocasió, es van repartir 196 lots a famílies amb alumnes beneficiaris de l’import màxim de la beca menjador, un criteri que s’ha ampliat d’acord amb les necessitats detectades dels tutors i tutores escolars de l’alumnat de les escoles públiques del districte. Així, en total, hauran rebut material escolar fins a 908 famílies de tots els barris de Sants-Montjuïc.

El material s’ha adquirit a vuit papereries dels diferents barris del districte, com a mesura per promocionar també el comerç de proximitat. Aquestes botigues són les papereries E. Navarro i Lage del barri de la Marina, la Campana i la BureauVallé d’Hostafrancs, l’Alfil i la Llibreria Montseny de Sants i la NU&CA i la papereria llibreria Nitus del Poble-sec. La inversió total, a càrrec del Districte, ha estat de 10.099 euros.

La composició de cada un dels 712 lots consisteix en paquets de fulls de paper, material d’escriptura (llapis, gomes d’esborrar i maquinetes, tres de cada), i paquets de 12 retoladors, 12 plastidecors i 6 unitats de plastilina. Al lot també s’hi incorpora informació útil dels serveis públics municipals d’interès per a les famílies.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close