La Fundació Canpedró es reinventa amb la campanya #ajudansaajudar

Tapa solidària és una de les iniciatives que duen a terme a la Fundació Canpedró | Font: canpedro.org

La Fundació Canpedró, situada al carrer San Crist, ha hagut de reduir els serveis que normalment ofereix per centrar-se únicament en el menjador social. La fundació ha reinventat el projecte gastronomia solidària, una iniciativa que servia per iniciar al món de l’hosteleria a les persones del menjador social.

Actualment, el projecte gastronomia solidària ha emprès la inciativa ajuda’ns a ajudar, un servei de menú degustació a domicili. Amb els diners dels menús, que exploren les diferents cultures, la fundació Canpedró podrà seguir amb els seus projectes ja que no estan rebent cap subvenció.

Les mesures de distanciament social han obligat a prescindir de la majoria del personal voluntari, cosa que ha provocat l’eliminació de l’acompanyament educatiu i sanitari, el servei de dutxes, perruqueria i roba.

Actualment mantenen el servei del menjador social, amb el quan atenen unes 110 persones diàries els 7 dies de la setmana. Segons Teresa Villoro, presidenta de la fundació, la situació és la mateixa que a l’inici de la pandèmia. “No és que estiguem ni millor ni pitjor, estem. I això és important, estar en aquests moments”, expressa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close