La crisi de Nissan i els caps de setmana sense cotxes a Creu Coberta

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Albert Torras, David Labrador, Dídac Boza i Jordi Clausell.
[download]https://www.ivoox.com/crisi-nissan-i-els-caps-de_md_51779789_wp_1.mp3[/download]

Dijous 28 de maig, la tertúlia de Ràdio Hostafrancs, va comptar amb la participació de David Labrador, conseller portaveu del grup de Ciutadans al Districte de Sants-Montjuïc; Albert Torras, escriptor, periodista i cap de comunicació de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, i Jordi Clausell, secretari de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs. La decisió de la multinacional japonesa Nissan d’abandonar les seves tres factories a l’àrea de Barcelona i la mesura municipal de tallar el trànsit a l’eix Creu Coberta-Sants, van centrar les ‘Converses del Meeting Point’.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close