Canvis en la circulació de busos durant el cap de setmana i dilluns festiu

Aquest cap de setmana del 30 i 31 de maig i el dia 1 de juny, dilluns de Pasqua florida, s’aplicarà per segona setmana consecutiva la mesura de tallar la circulació de tot vehicle a motor als carrers de la Creu Coberta i Sants (entre la plaça d’Espanya i el carrer d’Arizala) i a la muntanya de Montjuïc. Això fa alterar el recorregut de 5 línies d’autobús que circulen pels barris d’Hostafrancs i de Sants i de 4 línies més que passen per Montjuïc.

Les afectacions al detall són:

L’eix de la Creu Coberta – Carrer de Sants

Aquest tall afectarà la circulació de 5 línies: 52, 115, H10, V5, D20.

  • La línia 52 es veurà afectada en ambdues direccions. En direcció plaça de Catalunya canviarà el recorregut des de la carretera de Sants amb avinguda Madrid, continuant per avinguda Madrid, carrer de Berlín, carrer de Numància, carrer de Tarragona i fins a la plaça d’Espanya, on recupera el seu recorregut habitual. En direcció Collblanc, des de plaça d’Espanya modifica el seu recorregut pels carrers de Tarragona, Viriat, Comtes de Bell-lloc, avinguda de Madrid i carrer d’Arizala, on recupera el seu recorregut.

 

  • La línia 115, en direcció Rambla Badal, des de carrer de Tarragona amb Consell de Cent modifica el seu recorregut continuant per Tarragona, plaça d’Espanya i gran via de les Corts Catalanes, on recupera el seu recorregut. I en direcció Enric Bargés no té afectació.

 

  • El recorregut de la línia H10, en direcció plaça de Sants, queda escurçat a la plaça de Joan Peiró (parada 3643), mentre que en direcció Olímpic de Badalona, des del punt de limitació a la plaça de Joan Peiró, la resta del recorregut no té cap afectació en direcció Badalona.

 

  • Per la seva banda, la línia V5, no es veu afectada en direcció Pedralbes però sí en direcció Mare de Déu del Port: des del carrer de Joan Güell amb l’avinguda de Madrid, la línia modifica el seu recorregut continuant per avinguda Madrid, carrers de Berlín, Numància, Tarragona, plaça d’Espanya i gran via de les Corts Catalanes, on recupera el seu recorregut habitual.

 

  • Finalment la línia D20 es veu afectada en ambdós sentits. En direcció passeig Marítim, des de la carretera de Sants amb l’avinguda de Madrid, modifica el seu recorregut i continua per l’avinguda Madrid, carrers de Berlín, Numància, Tarragona, plaça d’Espanya i avinguda del Paral·lel, punt on recupera el seu recorregut. En direcció Ernest Lluch, des de plaça d’Espanya modifica el seu recorregut pels carrers de Tarragona, Viriat, Comtes de Bell-lloc, avinguda de Madrid i carrer d’Arizala, on recupera el seu recorregut.

 

Muntanya de Montjuïc

Afectacions de 4 línies: 13, 55, 125 i 150.

  • La línia 13, en direcció Parc Montjuïc, estarà afectada per dos talls: a avinguda Maria Cristina (des de plaça d’Espanya modifica el seu recorregut per gran via de les Corts Catalanes, carrer Química i Mare de Déu del Port) i a Jocs del 92 (servei limitat al carrer Foc amb Jocs del 92). Per altra banda, en direcció Sant Antoni, des del punt de Jocs del 92 amb carrer del Foc, continua per Jocs del 92, Pedrera del Mussol, carrer de Segura, Ferrocarrils Catalans, plaça de les Matemàtiques, Mineria, gran via de les Corts Catalanes i plaça d’Espanya, on recupera el seu recorregut habitual. En aquest sentit, al carrer Segura, entre els carrers Foneria i Ferrocarrils Catalans, la línia circula en sentit Sant Antoni modificant el sentit actual de circulació de la línia.

 

  • La línia 55, en direcció Parc Montjuïc, el servei de bus queda limitat al carrer Lleida amb carrer de Tamarit (parada 1369). Mentre, en direcció plaça d’Urquinaona, des del punt de limitació al carrer de Lleida – carrer de Tamarit, la resta del recorregut no te cap afectació.

 

  • La línia 125, en direcció al parc de Montjuïc, des del carrer Segura modifica el seu recorregut per Jocs del 92 i Pedrera de Mussol, on es limita el servei de bus. En direcció la Zona Franca, des d’aquest punt de limitació, la resta del recorregut no té cap afectació en direcció a la Zona Franca.

 

  • Se suprimeix el servei de la línia 150.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open
play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off
open