El veïnat ‘pren’ els carrers Creu Coberta i Sants

El carrers carrers de la Creu Coberta i Sants han tornat a ser un passeig de 2 km aquest dissabte 30 de maig, en el segon cap de setmana que l’Ajuntament tanca aquestes vies al trànsit de vehicles de motor. L’afluència de ciutadans al carrer, en plena fase 1 de desconfinament gradual, ha estat encara més intensa que la del cap de setmana anterior i ha fet que l’activitat comercial a les botigues de l’eix s’hagi animat de forma notable, segons les impressions recollides sobre el terreny per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Des del govern del Districte de Sants-Montjuïc, el conseller encarregat de l’àrea de Mobilitat, Ancor Mesa, ha fet servir el seu compte de Twitter per afirmar que “es consolida la veïnalització del carrer Creu Coberta i Sants”.

“Volem que la nova normalitat es consolidi des del protagonisme dels barris, del comerç de proximitat, la mobilitat sostenible i la cooperació econòmica”, ha afegit el conseller de Districte. La impressió recollida aquesta tarda per Ràdio Hostafrancs en l’àmbit municipal és que guanya terreny la idea de mantenir els talls de trànsit a l’eix Creu Coberta-Sants més enllà de finals de juny que és, en principi, el termini anunciat oficialment.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close