▶ CONVERSES DEL MEETING POINT
Seran per sempre els caps de setmana sense cotxes a Creu Coberta?

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Lluís Llanas, Ancor Mesa, Dídac Boza i Agus Giralt
[download]https://www.ivoox.com/seran-per-sempre-els-caps-setmana-sense_md_51782666_wp_1.mp3[/download]

Tertúlia de Ràdio Hostafrancs enregistrada i emesa el 3 de juny, a propòsit, sobretot, de la nova mobilitat al barri que suposa el tall de trànsit als carrers de la Creu Coberta i de Sants durant els caps de setmana. Ho hem analitzat amb el president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, amb l’historiador i coordinador de la Lleialtat Santsenca, Agus Giralt, i amb el conseller de Mobilitat en el govern del Districte de Sants-Montjuïc, Ancor Mesa. A ell li hem preguntat directament si la mesura dels caps de setmana es mantindrà més enllà del mes de juny.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off